Allergen oversigt

  • Glutenholdige kornprodukter: hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf.
    Cereals containing gluten: wheat, rye barley, oats, spelled, kamut or their hybridised strains, and pro- ducts thereof.

    Dette er i følgende retter:
    Rejechips, 3, 5, 8, 9. plus i lakseretterne

  • Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
    Crustaceans and products based on crustaceans.

    Dette er i følgende retter:
    7,8 og i de retter der vælges thailandske kongerejer i.

  • Æg og produkter på basis af æg.
    Eggs and egg products.

    Dette er i føgende retter:
    3, 8, 9, 21, 23, 25, 26, 27 og 28.

  • Fisk og produkter på basis af fisk.
    Fish and fish products.

    Dette er i følgende retter:
    7,8, i wokretterne og nr 19 er der østerssauce i.
    I retterne med laks og thailandske kongerejer i.
  • Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
    Peanuts and peanut products.

    Dette er i følgende retter:
    6 peanut sauce ved siden af, 25.

  • Soja og produkter på basis af soja.
    Soy and soy products.

    Dette er i følgende retter:
    Der er soya eller spor af soya i alle retterne, dette skal vælges fra hvis det ikke ønskes.

  • Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose).
    Milk and milk products (incl lactose).

    Der er i følgende retter:
    21.

  • Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf.
    Nuts, ie almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and products there of.

    Dette er i følgende retter:
    6, peanut sauce ved siden af, 14, 18,19,20,25.