Allergen oversigt
- Glutenholdige kornprodukter: hvede, rug, byg, havre, spelt, kamut eller hybridiserede stammer heraf, og produkter på basis heraf.
Cereals containing gluten: wheat, rye barley, oats, spelled, kamut or their hybridised strains, and pro- ducts thereof.
Dette er i følgende retter:
Rejechips, 3, 5, 8, 9. plus i lakseretterne - Krebsdyr og produkter på basis af krebsdyr.
Crustaceans and products based on crustaceans.
Dette er i følgende retter:
7,8 og i de retter der vælges thailandske kongerejer i. - Æg og produkter på basis af æg.
Eggs and egg products.
Dette er i føgende retter:
3, 8, 9, 21, 23, 25, 26, 27 og 28. - Fisk og produkter på basis af fisk.
Fish and fish products.
Dette er i følgende retter:
7,8, i wokretterne og nr 19 er der østerssauce i.
I retterne med laks og thailandske kongerejer i.
- Jordnødder og produkter på basis af jordnødder.
Peanuts and peanut products.
Dette er i følgende retter:
6 peanut sauce ved siden af, 25. - Soja og produkter på basis af soja.
Soy and soy products.
Dette er i følgende retter:
Der er soya eller spor af soya i alle retterne, dette skal vælges fra hvis det ikke ønskes. - Mælk og produkter på basis af mælk (herunder laktose).
Milk and milk products (incl lactose).
Der er i følgende retter:
21. - Nødder, dvs. mandler, hasselnødder, valnødder, cashewnødder, pekannødder, paranødder, pistacienødder, queenslandnødder og produkter på basis heraf.
Nuts, ie almonds, hazelnuts, walnuts, cashews, pecans, Brazil nuts, pistachios, macadamia nuts and products there of.
Dette er i følgende retter:
6, peanut sauce ved siden af, 14, 18,19,20,25.
VI FÅR LEVERET
GRØNTSAGER 3 GANGE
OM UGEN FRA THAILAND