Nordisk fritgående oksekød
Vi bruger kun nordisk fritgående oksekød fra Freygaard.
Freygaard står for nordisk kvalitet, spisekvalitet og dyrevelfærd.
Freygaard er opkaldt efter guden Frey, der optræder i den nordiske mytologi. Her er Frey en fremtrædende karakter indenfor afgrøder, landbrug, velstand og frugtbarhed.
Freygaard kvægende er født og opvokset i Finland, dog er kvægende opskåret i Danmark.
Kvægfodret i Finland er baseret på græs og brugen er hormoner og andre vækstfremmende midler er totalt forbudt i Finland.
Kvægopdræt i Finland sker på mindre bedrifter med mindre antal kvæg pr. bedrift og kun omkring 1 % af det samlede antal kvæg i EU, lever og slagter i Finland.
Jorden i Finland dyrkes ikke er nær så intensivt og der lægges stor vægt på dyrevelfærd og fødevaresikkerhed.
For at opnå den optimale spisekvalitet, er kødet udvalget bla. efter følgende kriterier:
– Kvægets alder ved slagtning (fx. jo yngre jo mindre bindevæv og jo større mørhed.)
– Foderet
– PH værdien ( lav ph værdi som ikke stressede dyr har, giver bedre kød.)
– Marmoreringsgrad.
– Slagteprocessen, derunder skånsom nedkøling af slagtekroppene, hvilket øger mørhedsgraden.
Opskæring af oksekødet er en vigtig faktor i mørhed og strukturen i oksekødet, derfor opskæres vores oksekød dagligt af vores uddannet slagter.
vi får leveret grøntsager 3 gange om ugen fra thailand

LÆs om Allergener
Læs hvilke retter indeholder allergener her

Dansk kylling og and
Vi bruger kun dansk fersk kylling, der ikke er tilsat vand og er fri for antibiotika.

Fritgående nordisk kvæg
Vi bruger kun nordisk fritgående oksekød fra Freygaard.
v. Nicolaj Kjellmann
Åbningstider
Tir-Søn: 16.00 – 21.00
Køkkenet lukker kl: 20:45
Lukket mandag